Despre tablete

Niciodata nu am crezut ca o sa ajung sa indragesc atat de mult o tableta inca in momentul in care nu o voi mai avea imi va fi greu. Asa am patit cand am vandut Samsung Galaxy Tab 2 dupa ce m-a servit vitejeste mai bine de jumatate de an.  6 luni cat am avut tableta nu am mai deschis calculatorul. Pur si simplu nu mai aveam nevoie sa il pornesc. Verificam mailul, FB si toate cele din varful patului.

O tableta este foarte comoda si uzuala din diverse situatii. Tin minte ca o luam cu mine peste tot, chiar si in parc unde prindeam semnal wifi. Tot ce pot spune este ca experienta de utilizare si display-ul sunt atuurile unei tablete. Nu ai nevoie de jdegiga memorie interna si alte cacaturi. Eu am fost multumit de claritatea si calitatea display-ului si de faptul ca tableta nu se bloca. Raspundea la comenzi foarte bine si experienta de utilizare era de nota 10+. In fond la asa ceva cred ca se rezuma o tableta, sa fii multumit atunci cand o utilizezi.

Am mai avut o tableta Allview care avea si 3g si nu se compara, motiv pentru care am si expediat-o in nici o saptamana la un pret de nimic. Pur si simplu avea un display infect, extrem de slab calitativ care m-a disperat. Eu obisnuit cu calitatea IPS eram nevoit acuma sa privesc ecranul Allview DOAR dintr-un singur unghi, altfel elementele pixelate nu aveau sa se vada tocmai  bine. Recomand tuturor tabletele cu ecran de calitate, altfel o sa injure si o sa dracuie la fel ca mine…

4 Comments

  1. Yamasha May 19, 2014
  2. Nautilus June 16, 2014
    • Alecu June 16, 2014
  3. freshblog July 22, 2014

Leave a Reply