Din ce motive are Maruta emisiune la ProTv?

De ani buni, Maruta are emisiune la ProTv, zi de zi. Cine vine la el in emisiune? Pai toti manelistii, toti ciudatii, toti prostii si bineinteles toti milogii. Nu tin minte sa fii vazut vreodata un invitat de renume sau care sa se ocupe cu altceva inafara de manele sau de muzica romaneasca de 2 lei. A venit la ProTv pentru bni, a lasat emisiunea de pe TVR 2 Tonomatul DP2 care chiar era o emisiune faina pentru mizeria numita Happy Hour sau cum naiba i-o zice… A dat cinstea pe rusine cu alte cuvinte…

Problema nu este Maruta, ci publicul care stagura-casca la emisiunea lui. Ce Dumnezeului am devenit un popor de barfitori? Chiar nu putem sa ne ducem traiul zilnic daca nu aflam ce besini a mai tras Guta sau Minune? Numai scandaluri si subiecte de tot rahatul vezi la el, nimic interesant. Asta este publicul roman, foarte ahtiat dupa senzational. Diaconescu e luat la misto pentru burtierele cu SENZATIONAL afisate pe micile ecranului atunci cand avea emisiune la OTV, insa stia el ce stia.

Aceeasi mentalitate o vezi si la PROTv… Sa bage un film mai nou de 20 de ani nu sunt in stare, insa sa plateasca toti oligofrenii sa vina la Maruta nu se pune problema. Stim cu totii ca se platesc bani grei invitatilor pentru a participa la emisiuni TV. Aceleasi filme cu care am crescut sunt difuzate si astazi, nimic nou. Insa la Maruta, in fiecare seara vine cate un tamp de care nu a auzit nimeni cu chef de cearta si scandal. Nu se poate asa ceva, daca ar fi dupa mine cred ca as desfinta aceste televiziuni care indobitocesc populatia in loc sa le ofere cultura. Sa vad si eu un film de calitate la ei, sa vad o emisiune frumoasa… Nimic… Inafara de Vocea Romaniei nu am vazut nimic interesant la ei.

Leave a Reply