Din nou despre hosting si suport clienti

Saptamana aceasta am avut de-aface din nou cu firmele de hosting. Revin din nou cu ceva intrebari retorice, intrebari care poate nu au raspuns dar care caracterizeaza atat de bine tara in care traim, Romania. Avem nevoie de hosting pentru site-urile noastre si de multe ori primim in loc de seriozitate numai frustrari si nervi.

Nu am inteles niciodata de ce frimele de hosting din Romania afisaza preturile fara TVA? Adica frate, eu cand ma duc la Carrefour si pun in cos un produs, cand ajung cu el la casa de marcat platesc atat cat este afisat. Nu scrie nicaieri pe etichetele din hipermarket ca preturile sunt fara Tva. Ce-i prosteala asta cu preturi fara TVA? Eu ma apuc si cumpar apoi cand sa platesc observ ca trebuie sa mai platesc un sfert in plus fata de cat credeam inital ca acel produs costa..

E o tiganie ieftina cu care nu sunt de acord. Adica pune bre pretul intreg fara sa ascunzi nimic. Eu inteleg ca romanii sunt disperati dupa ieftinea si dupa lucruri moka, insa eu unul vreau sa stiu de la inceput cat am de plata, nu sa am surpriza cand trebuie sa fac plata.

Nu mai sunt de acord cu timpul de raspuns la tichete. In general este cam 4 ore in Romania. Cum adica domne’ 4 ore? Eu daca sunt un developer si am nevoie ca site-ul sa fie UP pentru a lucra la el, si nu pot lucra din cauza erorilor de setare a hostului, pierd bani. Cum sa ii spun clientului ca n-am lucrat nimic jumatate de zi din cauza faptului ca nu au raspuns la tichet cei de la suport?

Si mai sunt multe chestii, precum 8 lei pentru o adersa de ip tot fara TVA, asta inseamna 2 euro pe luna cand toate firmele internationale le vand cu 1 euro. La noi e doi euro ca suntem mai fraieri…

One Response

  1. Marius September 23, 2015

Leave a Reply