Din vremea Fresh Prince of Bel-Air

The Fresh Prince of Bel-Air mi s-a parut a fi cel mai bun serial de comedie pe care l-am vazut vreodata. Poate ca si faptul ca a fost produs cu mult timp in urma are un cuvant important de spus. Daca stam sa urmarim tipul de umor pe care lumea era capabila sa il inteleaga in trecut si cel din ziua de azi, observam ca umorul inteligent astazi nu mai exista. Ei bine, The Fresh Prince e un serial de comedie cu un umor foarte inteligent, cu glume bune si bineinteles, cu actori plini de peronalitate precum Will Smith.

Prima data am vazut acest serial prin anii 2000 si un pic … Sa tot fie 2003 sau 2004. Se transmitea pe cablu… Am ras atunci la fel de mult cum am ras si acum cand am revazut serialul. Are vreo 6 serii din cate tin minte si e relativ uor de urmarit. Episoadele nu depasesc 25 de minute si sunt in numar de 148 in total. Deci, 25×148=61 de ore de vizionare pentru impatimitii de seriale frumoase.

Pe IMDb, The Fresh Prince of Bel-Air este notat cu un 8.0 zdravan, dovada faptului ca lumea apreciaza umorul de calitate. Stim cu totii cat de dure sunt notele imdb… De-a lungul seriilor, veti putea urmari evolutia lui Will si a familiei Banks. Pe Facebook, Fresh Prince a strans atentie: 12 milioane de like-uri desi filmarile la acest serial au inceput in 1990.

Daca v-am facut curiosi, va invit sa urmariti macar primul sezon si cu siguranta veti indragi serialul la fel de mult ca si mine. Ce naiba, doar sunteti si voi oameni inteligenti ca si mine, nu? 😀

Leave a Reply