Dintre toate colțurile planetei, Dumnezeu a pus Buricul Pământului taman în România

Cum o fi ales și Dumnezeu ăsta tocmai România pentru Buricul Pământului, nu pot să-mi explic. Dintre toate națiile din lume tocmai la români l-a lăsat. Ce este Buricul Pământului? Mai în glumă mai în serios, Buricul Pământului este românul de rând care le știe pe toate, pentru care dreptatea absolută este cea pe care o deține el. Nu ai cum să contrazici un român sau să-l convingi de altă idee dacă în mintea lui s-a înfiripat un cu totul alt adevăr.

Am asistat zilele acestea la protestele care s-au desfășurat în țară și am urmărit în de aproape ce s-a discutat și pe internet. Pe lângă cele două tabere care se înjură reciproc am mai observat un lucru destul de interesant. Dacă înainte eram convins că fenomenul Buricul Pământului nu este chiar atât de răspândit în societatea noastră, din păcate, acum am constatat contrariul. Majoritatea celor care participă la proteste își susțin punctul de vedere cu atât de multă răutate și prostie încât vor să convingă prin orice mijloc pe cei din jur că ei sunt deținătorii adevărului absolut.

În ambele tabere se aruncă cu manipularea, că unii au cea mai mare dreptate iar ceilalți sunt doar o gloată de oameni manipulați care se uită ori la Antena 3 și România TV, ori cred toate dudele de pe internet + banii de la Soros. Mă fraților, și unii și alții, terminați. Nu vă mai considerați voi Buricul Pământului că nu cred că este cazul. Trebuie să ne acceptăm ideile reciproc. Atât timp cât suntem precum o coajă de nucă ce refuză să se spargă, nu va exista niciodată liniște în țara asta.

Leave a Reply