“Dragi prieteni ai parintilor mei…!” Iti suna bine acest inceput? Afla care sunt cele mai inedite invitatii pentru a anunta botezul micutului tau!

Atunci cand botezul celui mic se apropie, pregatirile sunt in plina desfasurare, iar alegerea invitatiilor reprezinta o decizie grea pentru noii parinti! Toate cele necesare unei petreceri, alegerea localului, alegerea vestimentatiei, pregatirea meniului, respectarea traditiilor si multe alte activitati vor crea un haos total in interiorul unei familii care se pregateste de crestinarea micutului lor. Pentru ca este un eveniment unic in viata copilului tau, botezul trebuie sa fie perfect, iar pentru a fi fara cusur, trebuie sa fii atent pana la cel mai mic detaliu! Adesea spunem ca mergem la petrecere X pentru ca invitatia pe care am primit-o este a fost una eleganta, rafinata si speciala iar modul in care am fost invitati a fost unul autenic, deci si petrecerea va fi cu siguranta spectaculoasa! Ei bine, pentru a atrage cat mai multi invitati la botezul copilului tau, iata cateva tactici pe care merita sa le pui in aplicare…

Ce poveste le spui celor pe care ii inviti la botezul celui mic? Gaseste un echilibru perfect intre tematica invitatiei si textul pe care il vei crea!

Pe tine ce te atrage cand vezi un banner pe strada? Cantitatea informatiei sau cat de atractiva este ea formulata? Marimea banner-ului sau designul inedit al acestuia? Cu siguranta, atractivitatea ta consta in cat de catchy este informatia si cat de placut este designul! Cam asa este si cu invitatia pe care o vei trimite celor care vor sta alaturi de cel mic in ziua botezului! Ea trebuie sa fie eleganta si stialata, insa in acelasi timp sa cuprinda si un text atractiv pentru a stimula invitatii sa vina la petrecerea de botez a bebelusului tau!

Pentru a fi mult mai captivanta, alege sa iti invitii la botezul copilului cunostintele, prietenii,rudele si familia printr-o poveste. Ei bine, cea mai buna metoda este acea de a lasa “vocea” micutului sa ajunga la urechile lor. In acest caz, trebuie sa alegi o invitatie tematica, haioasa, care sa contreze imaginea celui mic. De exemplu, poti alege sa le trimiti celor pe care ii inviti la botez o invitatie in forma de bebelus ( vezi colectia magazinului online Boutiquewedding.ro) in interiorul caruia cel mic sa inceapa povestea : “Dragi prieteni ai parintilor mei, ….”! Sau poti alege o invitatie specifica pe care este imprimata barza si copilul, intrucat mitul conform caruia barza aduce pe lume bebelusul va cadea cu tronc celor care vor veni la botez! Textul pe care il poti crea il poti pune in seama celui mic astfel ca inceputul poate suna cam asa “Barza m-a adus in plisc…” Un text comic alaturi de o invitatie cu aceeasi tematica cu siguranta iti vor suprinde invitatii intr-un mod placut, astfel ca iti vei mari sansele ca toti care vor primi mica scrisorica din partea bebelusului vor veni la botezul acestuia!

In orice actiune trebuie sa existe o strategie pentru a-ti indeplini obiectivele, iar in cazul unui botez a alege o invitatie in care cel mic initiaza mesajul se poate demonstra un adevarat succes pentru cel mai important moment din viata sa!

Leave a Reply