Dragostea se poate cumpara oare?

Se spune ca dragostea este cel mai pur sentiment pe care un individ il poate simti. Culmea este ca nimeni nu a reusit pana acum sa afle cum se formeaza acest sentiment. Se stie ca atractia este baza, insa firea umana este atat de complexa incat nu poate fi inteleasa deocamdata.  Toate acestea au legatura cu femeia. Fara femeie nu se poate indiferent cat de misogini vor unii sa para.  Femeia este cea care aduce echilibrul intr-o casa si cea care asigura viitorul speciei umane.

Imi trecea prin cap o simpla gluma, desi sunt sigur ca in ziua de azi orice este posibil. Oare dragostea se poate cumpara? Si daca se poate cum se cantareste? Cum faci sa iei exact cat ai nevoie sau ce faci atunci cand ai luat prea mult? E o simpla gluma. Dragostea nu se poate cumpara. Banii nu pot cumpara sentimente, insa trebuie sa recunoastem faptul ca foarte multe femei sunt atrase de bani. Cine nu a trecut pe strada si a vazut o fata foarte frumoasa alaturi de un tip urat dar cu masina scumpa? Excluzand ipoteza de iubire abisala ce s-a instalat intre cei doi, care sa fie oare cauza? Caci atractie nu prea cred.

Adevarul este ca, in ziua de azi femeile sunt destul de materialiste. Nu mai sunt asa sensibile si nici afectuoase. Nu vorbesc de toate insa o parte dintre ele asa sunt. Daca te apuci sa ii cumperi haine femei, bijuterii si toate cele te-ai scos. Nu mai scapi de ea in veci. Ei bine, atunci cand s-a terminat malaiul vei fi parasit si aruncat la gunoi precum o carpa. Asa sunt unele femei in ziua de azi. Poate ca si misoginismul s-a nascut de undeva, nu cred ca e de cand lumea…

Nu vreau sa mai zic nimic de rau despre femei, caci exista si femei serioase care nu sunt atrase de bani, care nu vor avere si nici masini scumpe. Fiecare isi va gasi sufletul pereche mai devreme sau mai tarziu, este doar o notiune de timp. Viata nu este facuta pentru a fi traita sinugur si nimeni nu poate scapa de scopul ei.

Leave a Reply