Dupa 3 luni de Plantronics Voyager Edge

Mai e putin si se fac 3 luni de cand am casca bluetooth Plantronics Voyager Edge. Cred ca este o perioada destul de indelungata, in care mi-am putut face o parere mult mai “la subiect”. In primul rand, trebuie sa va spun ca am folosit casca asta absolut in fiecare zi, minim 30 de minute pe zi, de fapt intre 30 si 3 ore. Am avut zile in care am vorbit si ascultat muzica la ea mai bine de 2 ore si jumatate si astazi, vin cu concluziile, plusuri, minusuri… Peste alte 3 luni, adica la 6 luni o sa mai fac un review.

Bateria e ok, tone incarcata tot 6 ore, nu se vede ca ar fi obosit sau ceva de genul. Calitatea sunetului este aceeasi desi demult ori ascult muzica la maxim in casca. Sunetul de calitate nu a fost inlocuit cu un barait de difuzor defect cum se intampla de obicei pe la telefoane daca asculti mult timp muzica la maxim pe difuzorul extern. Sunetul este mult mai ok de cat cel din telefon, in casca se aude mult mai tare si mai clar si este unul dintre motivele principale ce ma fac sa ma gandesc din ce in ce mai serios la inlocuirea telefonului. Este un Samsung Galaxy Grand Neo pe care daca il arat, zici ca a facut razboiul.

Ce nu-mi place la casca sunt senzorii care o ia razna din cand in cand din cauza siliconului care si-a cam pierdut din rigiditate. Acel silicon care iti tine casca in ureche fixata. Ce inseamna asta: adica alerg cu ea pe ureche si senzorul care o deconecteaza in momentul in care simte ca ai dat-o jos de pe ureche o ia razna din cauza ca nu sta stabil in ureche. Poate ca ar trebui sa folosesc acel suport din plastic pentru alergat, sa nu mai solicit atat de mult senzorii. Atat am avut de spus, in rest casca functioneaza perfect.

Leave a Reply