Dupa resetare la setarile din fabrica, telefonul merge si mai greu – epic fail

Eu stiam faptul ca cei de la Samsung fac telefoane bune si am fost convins de treaba asta vreo 2 ani de zile, timp in care am folosit un Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim. Totul s-a naruit in momentul in care i-am dat resetare la setarile din fabrica. Nu stiu ce naiba s-a intamplat, dar dupa resetare telefonul merge mult mai greu si am pierdut si foarte multe aplicatii. Am discutat pe tema asta cu cineva si mi-a recomandat sa il mai resetez o data. Probabil ca voi face asta la un moment dat, cand o sa am timp ca e nevoie de timp ca sa iti instalezi inapoi toate aplicatiile si toate minunile.

Eu am trait cu impresia ca cei de la Samsung stiu ce fac, insa se pare ca nu prea mai dau randament 100%. O fi o scapare a acestui model doar, cine poate sa stie? Oricum ma gandesc sa schimb telefonul si sa imi vad de treaba. Un an jumatate inspre doi sunt de ajuns pentru un smartphone. Cam doi ani au durata de viata si a lui e pe final. M-a servit cum trebuie, a fost vrednic si acum e timpul sa se odihneasca. Nu cred ca va fi odihna de veci, il pastrez prin casa pentru situatii de urgenta. O sa il botez telefonul ISU probabil.

A fost primul meu smartphone acest Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim si pentru viitor nu cred ca voi mai alege ceva tot de la Samsung. As fi tentat sa incerc ori Apple ori HTC. Cred ca o sa aleg Apple pentru stabilitate, nu sunt genul care sa faca cine stie ce cu telefonul chiar daca sunt blogger. Folosesc mailul, Facebook si cam atat, eventual mai fac o poza din cand in cand.

Leave a Reply