E timpul să ne gândim la concediile de vară?

Deși primăvara este abia la început, un început destul de timid după părerea mea cu multe ploi și vreme destul de capricioasă, cred că e momentul potrivit să ne gândim unde ne vom petrece concediile de vară. E un moment prielnic să clarificăm această situație la serviciu unde trebuie anunțat din timp lipsa și să începem să căutăm ceva oferte și păreri de la J’info Tours.

E bine să cerem sfatul celor avizați atunci când e vorba de călătorii iar cei de la J’Info Tours au o experiență covârșitoare în acest domeniu: peste 25 de ani. Pentru că destinații sunt multe iar timpul nostru limitat, cel mai bine este să cerem o părere înainte de toate. E cel mai sănătos iar dacă românii ar insista cu acest lucru cu siguranță am avea mult mai puține concedii ratate.

Cei de la J’Info Tours au reușit să se impună pe piața consultanței turistice prin seriozitate iar astăzi, iată-i la o cifră de afaceri de peste 13 milioane de euro. Ei bine, când vine vorba de sfaturi și de oferte turistice bine alese, iată la cine trebuie să apelezi. S-au cam dus vremurile când noi aveam timp berechet să planificăm un concediu ca la carte. E vremea să lăsăm asta în seama altora.

Dacă ați merge pe la târgurile de turism din București și din țară cred că ați putea observa destul de clar cine sunt cei care pot să vă aducă atât oferte serioase cât și reduceri sub formă de vouchere pentru concediile voastre. E foarte important să discuți cu cineva înainte de a alege destinația pentru că după cum spuneam mai sus, acest lucru face diferența între un concediu reușit și unul ratat.

Nu mai pierdeți timpul. Acesta trece și imediat e vară. Începeți să căutați din timp destinațiile cele mai frumoase pentru concediile de vară și nu vă sfiiți să cereți păreri celor avizați să le ofere. Nu vă gândiți că aceste păreri or să vă coste o avere, căci nu-i așa deloc. Ideea este că aceste păreri destul de avizate or să vă asigure un concediu de neuitat la unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață.

Leave a Reply