Economie prin munca

Am ajuns la concluzia ca cu cat petreci mai mult timp muncind, cu atat economisesti mai multi bani. E ceva normal si logic, nu? Nu mai ai timp sa cheltui daca muncesti de dimineata pana noaptea. Culmea, de cand am intrerupt relatiile cu pritenii pagubosi am inceput sa strang bani, lucru care nu mi se prea intampla. Stie toata lumea ca sunt mana sparta. De cateva luni muncesc de dimineata pana seara si nu prea mai am timp de prieteni sau de plecat in oras. Lucrul acesta se vede in portofel.

Prietenii pe care ii aveam, majoritatea erau genul care te cauta numai cand aveau nevoie de ceva, numai cand aveau o problema cu care ii puteam rezolva. Astfel, pierdeam timpul rezolvandu-le lor problemele si pentru mine nu mai ramanea mare branza de timp. La fel si cu banii… Am imprumutat in stanga si in dreapta unor jeguri care nici in sfanta zi de azi nu mi-au mai dat inapoi…

Am decis sa imi vad de viata mea si atat si se pare ca de atunci imi merge destul de bine. Strang bani si sunt un om destul de econom. Nu mai pierd timp si motorina cu problemele altora si astfel reusesc sa inaintez putin cate putin, prin viata. Este sfatul pe care vi-l dau si voua… Vedeti-va de viata voastra si aveti grija de viitorul vostru, nu de problemele altora si o sa fie bine. Mai ales daca aveti parte de prieteni care va cauta numai cand au nevoie de ceva… Prietenii adevarati se cunosc la nevoie si in timp, nu la cerere sau la bauta. Cei care au numai cerinte nu iti sunt prieteni, se folosesc doar de tine. Asa e societatea conceputa in ziua de azi, oameni cu bun simt si oameni nesimtiti care intotdeauna incearca sa profite de cei seriosi.

One Response

  1. Dragos March 26, 2015

Leave a Reply