Eroii despre care lumea tace

eroiiÎn lumea asta se întâmplă zilnic multe lucruri interesante despre care nimeni nu vorbește. Mereu, în presa din România, își face loc cancanul și bârfa, scandalul și circul, nicidecum nu ar avea loc eroi precum acel Rambo de Rusia despre care am vorbit într-un articol trecut.

Alexander Prokhorenko pe numele real, a fost cel care a ajutat la eliberarea de teroriști ISIS a regiunii istorice Palmyra, comandând un bombardament în locul în care se afla. Acesta fusese capturat de trupele ISIS și de teamă că va fi torturat, a preferat să moară ca un adevărat erou.

Puțini au fost cei care au vorbit despre acest Rambo de Rusia. Păi de ce ar vorbi? Interesează oare pe cineva? Eu unul nu prea cred. Românii nu sunt interesați de asemenea subiecte pentru că au minte puțină. Știm cu toții ce fel de emisiuni se dau pe la Tv, ce fel de știri se dau pe la ora 17 și așa mai departe. E foarte dificil să aduci pe post știri care nu fac audiență. Păi cunosc țărani care ar fi comentat la gestul lui Alexander Prokhorenko: „Eh, mare scofală”… Cam asta e mintea românului.

Iată că Rusia, în ciudat conspirației legate de adevărata intervenție în Siria și anume pentru sprijinirea lui Bashar al Assad, a pus umărul la eliberarea Siriei de teroriști. A fost necesar ca eroii să iasă la înaintare și noi nu-i vom pune niciodată în umbră. Eroii merită discutați și sper ca în viitor, televiziunile din România să își vină în fire, alături de populația țării disperată după divertismentul de joasă speță.

Leave a Reply