Este convenabilă colantarea? Dacă da, când?

Colantarea reprezintă un concept destul de nou am putea spune și presupune aplicarea unui autocolant pe mașină. Uneori se aplică doar logo, alteori se învelește întreg elementul în autocolant și vom vedea în cele ce urmează de ce tot mai multă lume apelează la colantări auto atunci când se dorește „reîmprospătarea” culorii mașinii personale sau de serviciu.

De ce colantarea a devenit o idee destul de bună în România

În primul rând, colantarea a devenit o soluție bună în momentul în care oamenii au constatat că este mult mai ieftină față de un vopsit normal. Există multe avantaje pentru un autocolant auto și vom aminti în cele ce urmează câteva dintre acestea. Colantarea este așadar mai ieftină față de un vopsit normal și partea bună este că se poate realiza în doar câteva ore.

Cei care au dus mașina la vopsit au observat probabil că doar pregătirea în sine durează câteva zile bune și dacă nu este făcută ca la carte (și de cele mai multe ori, nu este) sunt șanse mari să ajungă vopsea și pe elementele interioare. Se mai poate apela la colantare și în momentul în care a avut loc un accident și este nevoie de o culoare pe anumite elemente înlocuite recent. Dacă stai prost cu banii atunci, e mult mai ieftin să cumperi elementele grunduite și să le aplici un autocolant decât să le vopsești. Apoi, mai este vorba și despre protecție. Există foarte mulți oameni care au pe mașinile lor o vopsea scumpă pe care vor într-un fel să o protejeze de razele solare. Cei care lucrați în acest domeniu știți că există probleme cauzate de soare pentru orice tip de vopsea. Aceasta se arde și cu timpul își pierde din strălucire și din nuanță, devine palidă. Un autocolant poate să prevină acest lucru.

Unde poți colanta o mașină în București?

Una dintre cele mai serioase firme din acest domeniu este Fuel. Site-ul lor, respectiv fuel.ro este cea mai bună carte de vizită și veți vedea de ce îi recomand. Colantarea autoturismului este convenabilă și sunt sigur că în viitorul apropiat acest concept va avea parte de o mică explozie de popularitate.

Leave a Reply