Este sau nu prostie să te uiți la Singur Acasă în 2016

Cei care au crescut cu Singur Acasă pot afirma cu siguranță că este unul dintre cele mai bune filme de vizionat de Crăciun din lume. Am observat în ultima vreme că pe internet există oameni care tratează drept proști pe cei care revăd acest serial și aici părerile sunt destul de împărțite. Uneori, simți nevoia să revezi un film cu care ai crescut, devii nostalgic, faci legătura cu perioada copilăriei tale care după cum știm cu toții, este cea mai frumoasă.

Pe altă parte, să te uiți la Singur Acasă cu multe zile înainte de Crăciun chiar nu are nici un farmec. De ce naiba te-ai uita la acel film când nici măcar nu ai făcut bradul? Eu unul nu cred că aș simți ceva dacă aș vedea filmul acum de exemplu. E nevoie de acea atmosferă frumoasă de Crăciun. Eu știu că Pro TV-ul va mai da acest film de vreo 3 ori până la Crăciun, este o tactică de-a lor cu care ne-am obișnuit. Cred că este singurul post TV din lume care dă aceleași filme de acum 20 de ani.

Dacă stai să analizezi un pic, faptul că Pro TV dă Singur Acasă în fiecare an nu e o prostie prea mare pentru că în fiecare an există copii care vor descoperi un film de calitate. Trebuie să recunoaștem că în ziua de azi nu se mai fac filme cum se făceau în acea perioadă așa că ar fi o bună ocazie pentru ei să se bucure de calitate. Eu personal nu am să mă uit la așa ceva decât dacă nu voi avea altceva mai bun de făcut în perioada 24-26 decembrie.

Leave a Reply