Este SEO tot ce conteaza in promovarea corecta online a unei companii?

Imi pun intrebarea asta de multe ori si am si un motiv destul de interesant: SEO exista de multi ani, exista de cand exista si Google si pe masura ce evoluam, este tot mai dificil sa cresti in acest motor de cautare, sa te ridici de la un punct zero si sa ajungi pe prima pozitie. Batalia se da pentru prima pozitie intotdeauna care primeste peste 75% din totalul clickurilor rezultate in urma cautarii anumitor cuvinte cheie. Ei bine, atunci cand vine momentul de a demara o campanie SEO, aceasta trebuie sa implice si native advertising, tipul acela de promovare in care mesajul publicitar este livrat intr-o forma nativa a contextului in care apare. Este o moda de promovare care functioneaza de ceva vreme international si cei de la DWF sunt cam singurii care au preluat aceasta metoda in Romania. Daca vreti sa stiti mai mult despre native advertisnig, mergeti pe linkul de mai sus.

Mare atentie la cine apelati pentru campaniile SEO

Bineinteles ca sunt multe tehnici SEO de a strange linkuri si de a urca in motorul de cautare Google si cred ca numai alaturi de o companie de incredere puteti reusi sa faceti asta intr-un mod corect. Sunt in online de ceva vreme si am vazut nenumarate magazine online care in loc sa ajunga mai sus, au inceput sa cada drastic in Google din cauza politicilor prea agresive de promovare SEO catalogate drept SPAM de celebrul motor de cautare. Daca nu vreti sa patiti ceva de genul, studiati cu atentie piata si firmele care ofera servicii SEO, ca sa stiti exact cu cine ce lucrati.

Eu unul va pot recomanda https://dwf.ro/seo/ , una dintre cele mai serioase firme cu care am colaborat personal pana acum. Daca as avea vreodata un proiect, un magazin online pentru care sa am nevoie de SEO, cu siguranta as apela la ei. Adica nu stiu, cel putin eu sunt in domeniu de mult timp, lucrez cu aproape toate agentiile SEO majore din tara si vad exact cine reuseste si cine nu… Nu-mi sta in fire sa recomand companii despre care nu cunosc nimic sau ale caror rezultate nu sunt vizibile.

 

One Response

  1. Daniel P. February 9, 2017

Leave a Reply