Ete ca a aparut

Au aparut primele imagini cu eleva violata de la Vaslui. Unde puteau sa apara? Hai sa vedem daca ghiciti… Au aparut la Maruta. Observ ca toata lumea s-a scandalizat pe tema asta pentru ca se pare ca Maruta le promisese atat tinerei cat si mamei acesteia ca nu le va divulga identitatea, nu vor apare la TV. Din cate am inteles eu, a fost vorba despre un interviu fara imagine.

Acuma deh, daca le-a pus necuratul sa intre in cocina lui Maruta, sa fie sanatoase. Maruta este unul dintre cele mai obscure personaje din tara, recunoscut pentru rautatea pe care o are in el si pe care o face cu atata palcere. Pentru audienta, e in stare sa faca orice omul asta. Eu nu inteleg totusi ce cautau cele doua, mama si fiica la Maruta in emisiune. Ce cautau in emisiune la un asemenea om?

Sa le fi promis ProTV-ul ceva bani? Nu m-ar mira. Este un scandal de mari proportii si generator de mare audienta. Trebuia sa se astepte la asemenea marsavii din partea celor de la ProTV. Emisiunea lui Maruta este cea mai mare prostie de pe TV la ora actuala, alaturi de Capatos si Crudu, Buruiana, Tonciu. Cine se duce la maruta sa cante daca nu tiganii si manelistii? Ce sa cauti sa stai la masa la care au stat asemenea personalitati obscure ale mondenului romanesc?

Pana la urma, era inevitabil sa nu apara si ceva scandal pe tema asta, ca parca prea frumos se solidarizasera cetatenii pentru a ajuta fetita. Iata ca au reusit sa se cace in pomana noastra si sa ne faca de ras intrand in direct la Maruta, emisiunea la care prostii stau cu gura cascata timp de ore bune in fiecare zi. Nici nu vreau sa ma mai gandesc. E ultimul articol pe care il mai scriu pe tema asta.

Leave a Reply