Eu cu cine votez?

Am apucaturi de cetatea turmentat, nu? Vin alegerile si eu nu stiu cu cine votez. Trebuie sa votez cu cineva dar nu stiu cu cine pentru ca mai in gluma, mai in serios, e cam lipsa de candidati seriosi. De mascarici si halapi sunt pline listele, mai putin de candidati.

Sa votez oare cu Udrea? Care inafara de a toca niste bani aiurea pe care nu ii are nu se pricepe sa faca altceva. Poate sa mai cumpere vreo frunza de sute de mii de euro.

Sa votez oare cu Macovei? Logo-ul de campanie al dansei fiind unul dintre cele mai simpatice vazute in ultima vreme. Ce cauta Macovei presedinte? Sa devina un basescu in varianta feminina? Neah…

Sa votez oare cu Ponta care pare marioneta perfecta pentru Dragnea, Iliescu si Bombonel? Oare dupa zeci de ani de PSD mai merita votati ei? Au facut ceva remarcabil?

Sa votez cu Iohanis? Niciodata nu mi-as fi putut imagina pe Antonescu aliat cu Basescu. Este o decizie care m-a scarbit pana in ultima mea celula de tot ce inseamna politica romaneasca. E pe sistemul fa-te frate cu dracu pana treci puntea.

Ei bine, as vota cu Radu Duda sau cu Vadim Tudor. Prefer un om fara experienta la putere dar corect sau un nebun dornic sa bage in puscarie hotii.

Cred ca or sa fie ceva surprize in turul 1, ramne de vazut. O sa ma decid pe moment cu cine o sa votez, atunci cand o sa fiu singur in cabina de vot.

Leave a Reply