Evoluția României la Euro 2016

Euro 2016 Toată țara a fost scandalizată de evoluția României la Euro 2016. Am jucat 3 meciuri în grupe, am dat două goluri doar din penalty și am luat bătaie de la Albania. O rușine absolută care însă are în spate un adevăr mult mai crunt: România nu mai are echipă de fotbal.

În țara asta nu se mai joacă fotbal pentru că am fost răpuși de o mentalitate foarte dăunătoare performanței. Atunci când faci chefuri pe manele, cauți doar case, vile, mașini, fotomodele și chestii de-astea e clar că performanța în teren lasă de dorit.

E la modă să te faci fotbalist sau popă în ziua de azi. Ambele variante sunt aducătoare de bani dar nu neapărat pe merit. Eu unul sunt de părere că absolut nici un fotbalist care a jucat la Euro 2016 în afară de Sânmârtean nu avea dreptul să se apuce vreodată de fotbal.

Ăsta este adevărul pe care-l văd și-l simt eu în adâncul sufletului meu de suporter. Nimeni nu a jucat nimic, parcă nu au avut chef de fotbal, mai că i-am simțit și ușor indispuși că această convocare le-a stricat vacanța de vară.

Păi frate, nu poți să faci performanță când nu știi care e valoarea ta și când scopul tău în viață este banul și petrecerea, nu performanța. Și Generația de Aur mai făcea chefuri, mai fugeau din cantonamente, dar frate, când erau pe teren dădeau tot ce aveau și nu mai conta banul. Să nu ridicăm în slăvi  nici Generația de Aur că nu au fost nici ei ușă de biserică dar măcar aveau rezultate pe teren, nu avea nimeni ce să le reproșeze.

Aș caracteriza evoluția României la Euro 2016 drept absolut rușinoasă. Mai bine nu se mai duceau…

Leave a Reply