Evolutie si in medicina muncii

Ultimii ani au avut o influneta destul de masiva in sectorul software. Este un domeniu destul de important care furnizeaza solutii ce ne usureaza munca destul de mult. S-au dus vremurile in care foloseam pixul si hartia pentru a fii organizati. Totul in ziua de azi se bazeaza pe un soft, un program pe calculator capabil sa faca ordine, sa ne organizeze viata mai bine de cat am reusi noi sa o facem.

Pana si in medicina muncii au aparut softuri care se ocupa de fisele pacientilor, dosarele acestora si asa mai departe. Va dati seama cat de mult inseamna acest lucru pentru un medic? Omul acela nu mai trebuie sa puna mana pe pix niciciodata, sau poate doar cand semneaza actele scoase la imprimanta. Dosarele, fisele, toate sunt pe calculator si de ce nu, online, gestionate de un soft precum cel de aici.

Totul se bazeaza pe ideea de a usura munca, de a aduce noutate in viata si de a impinge un pas inainte tehnologia. Firme precum bizmedica.ro merita toate laudele noastre pentru aceste inovatii. Totul trebuie sa fie simplificat in anul 2015, totul trebuie sa fie la indemana si sa ne usureze viata. Acest lucru incepe sa se intample din ce in ce mai des pe toate palierele.

Medicina muncii este un sector al medicinei destul de important. In cazul in care nu stiti cu ce se ocupa, aduceti-va aminte unde va faceti fisele medicale de angajare. Exact, la o clinica acreditata pentru medicina muncii. Bine, eu stiu ca in Romania nu se prea munceste, insa macar cei care isi doresc un loc de munca, trebuie sa stie ca vor avea de-a face cu biroul de medicina muncii. In fine, este o discutie pe care o vom aborda cu alta ocazie.

Ma bucur ca aceasta evolutie se vede si in sectoarele mai putin importante ale vietii noastre. Asta inseamna ca avansul tehnologic nu este un simplu mit. Tehnologia avanseaza fara ca noi sa ne dam seama si asta nu inseamna ca trebuie asociata doar cu un nou smartphone scos pe piata.

bizmedica

 

Leave a Reply