Extra cash

Pariurile sportive au fost intotdeauna precum un cutit cu doua taisuri, un cutit cu care te poti taia nu doar din neglijenta. Imi aduc aminte de vremurile cand aparuse Pariloto. Eu eram prin liceu si prinsesem gustul pariurilor sportive. Stateam o zi intreaga impreuna cu cativa colegi si ne uitam pe statistici, pe cote, pe meciurile trecute ale echipelor din intreaga lume. Pariam doar pe fotbal, uneori chiar la noroc. Erau atat de multe campionate pe acele liste, incat nu aveai cum sa le stii pe toate. Noi proveneam si provenim in continuare dintr-o tara microbista, intotdeauna am avut o pasiune pentru sportul cu mingea, asa ca nu e de mirare ca s-a lipit de noi precum super glue si pariul sportiv.

Ei bine, aici voiam sa ajung. Pariurile sportive au devenit incet incet o modalitate de a face rost de bani. Incepusem sa ne pricepem, incepusem sa ghicim aproape toate biletele. Era o perioada ijn care echipele pe care jucam castigau fara drept de apel mai toate meciurile. Gasisem o metoda de a face un ban in plus, un ban important pentru niste copii saraci. Era destul de dificil totusi, tin minte ca stateam cu foile de statistici in mana de dimineata pana seara tarziu pentru a concepe biletele, atunci nu existau site-uri precum www.ponturile.ro care sa te ajute sa ghicesti meciurile sau care sa iti dea cate un pont din cand in cand.

Pariurile sportive nu sunt intotdeauna jocuri de noroc. Exista oameni care din asta traiesc si nu au pile la Dumnezeu, nu ii ajuta nimeni sa ghiceasca meciurile. Pur si simplu se descurca de minune ajutati de inteligenta si intuitie. Exact ca la poker. Cine spune ca pokerul este joc de noroc, inseamna ca nu stie ce vorbeste. La fel si cu pariurile sportive. Cunosc astfel de persoane care traiesc din pariuri sportive de ani buni, au pierdut , au castigat, dar niciodata nu au iesit in paguba. E adevarat, nu ai cum sa stii intotdeauna ce se va intampla pe teren, insa un parior bun, inrait, va si intotdeauna cum sa se fereasca de meciurile care pot fi cu probleme.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi la pariuri sportive? Pai in primul rand trebuie sa fii inteligent, calm, sa fii o fire analitica si orientata catre detalii. Rabdarea trebuie sa fie una din calitatile tale principale. Nu poti sa fii sigur de un anumit meci fara sa parcurgi inainte toate meciurile celor doua echipe, fara sa urmaresti stiri despre cele doua echipe, fara sa stii care va fi lotul celor doua echipe la meciul cu pricina. Ca sa castigi la pariuri sportive trebuie sa ai fler si sa ai spirit de invingator, sa nu te lasi deziluzionat de anumte pierderi si sa ai increderea ca totul va fi bine pe termen lung.

Leave a Reply