Fa-ti o asigurare casco online si scapa de grija masinii

Masina pentru romani inseamna aproape totul, vedem asta daca ne uitam pe strada. Desi multi dintre cei care se afiseaza cu masini scumpe in public sunt niste oameni cu figuri pe stomacul gol, exista si oameni seriosi care au muncit pentru o masina buna. Ei bine, la acesti oameni seriosi ne vom referi si noi in cele ce urmeaza. O masina buna, are nevoie pe langa RCA de o polita de asigurare CASCO, polita care dupa cum vei vedea in cele de mai jos, iti va scapa masina si buzunarul de multa suferinta.

Cu ce te avantajeaza o asigurare CASCO?

Asigurarea CASCO te ajuta in momentul in care iti cade un copac pe masina, atunci cand acoperisul vecinului construit de un meserias beat isi ia zborul in timpul unei furtuni si aterizeaza gratios pe masina ta. Asigurarea CASCO te mai ajuta si atunci cand vrei sa te duci dimineata la serviciu si observi ca nu mai ai oglinzile la masina, bara din fata sau orice alt element ce poate fi valorificat pe piata neagra. Da, te ajuta si atunci cand iti gasesti masina lovita in parcare cum deseori ni s-a intamplat multora dintre noi.

Totusi, ca sa iti faci o asigurare CASCO trebuie in primul rand sa gandesti outside the box. Majoritatea romanilor se gandesc la doua lucruri atunci cand aud de casco: pret si “nu mi se intampla tocmai mie”. Ba da, ti se poate intampla si tie, asa ca te sfatuiesc sa iti faci o asigurare CASCO online si sa iesi din tiparul romanului slab dotat intelectual care ori isi cumpara masina mai scumpa de cat poate intretine, ori traieste cu capul in nori si are impresia ca lumea e un loc roz si pufos in care nu i se poate intampla nimic.

Cu ce nu te avantajeaza o asigurare CASCO?

Pai nu te avantajeaza din punct de vedere al mentalitatii. Vei incepe sa gandesti cat mai normal si cat mai occidental, ceea ce nu-ti va prinde tocmai bine intr-o tara plina de melteni. Inteligenta a dat nastere nevoii de protectie, asa ca nu are rost sa mai zic cine are obiceiul sa isi asigure masina, casa, viata si cine nu… Stim foarte bine ca lumea asta se imparte intre prosti si destepti. E alegerea fiecaruia incotro…

Leave a Reply