Facebook

Desi lumea e mai deschisa ca niciodata si granitele socializarii practic nu mai exista, retelele de socializare precum Facebook au reusit sa scoata in evidenta tot ce au mai urat oamenii in ei, in loc sa ii unoeasca. Am si eu profil de facebook si il folosesc strict pentru promovarea unor articole intr-un cerc foarte restrans de insi ce gandesc pe aceeasi lungime de unda.

Facebook merge pe ideea de barfa si de falistate. Intru si vad numai postari de poze ale unor fete care in realitate sunt de 10 ori mai urate. Au gasit ele un unghi din care sa faca poze si in care au ele impresia ca ar arata cat de cat ok. Botul de ratza e la mare cautare, la fel si pozele cu curu spre camera… adevarul e ca la cata inteligenta se cauta in ziua de azi…

Barfa sau sezatoarea de la tara s-a mutat pe internet o data ce Romtelecomul a patruns in creierul muntilor si toata lumea are acces la www.  Comentarii la niste poze ridicole si false facute de niste baieti prea urati si prea prosti sa fie in stare sa agate o fata in realitate. Asta in eventualitatea in care fetele de pe Facebook pot fi abordate si intr-un mod subtil si elegant.

Facebook a devenit un site atat de ridicol incat eu refuz sa mai traiesc prin intermediul lui. A devenit locul de refugiu al pitipoancelor si al handicapatilor. E singurl lor loc in care pot sa para exact ceea ce nu sunt.

No Responses

Leave a Reply