Factori importanti in mobilarea dormitorului

Desi multi nu considera dormitorul foarte important, eu unul indraznesc sa ii contrazic. Este camera in care ne incarcam cu energie in timpul somnului si sunt cateva aspecte legate de alegerea mobilei pe care urmeaza sa le discutam putin in cele ce urmeaza. Majoritatea romanilor se duc si isi fac mobila pe comanda la X si Y, ceva meseriasi care au decis sa porneasca o afacere pe cont propriu in cartier si la acel stadiu au ramas de vreo 15 ani, adica atelier de tamplarie de cartier.

Daca mergi si faci mobila pe comanda o sa ai intotdeauna probleme, crede-ma cand iti spun. O sa existe suspiciune in legatura cu modalitatea de executie a lucrarii, calitatea materialelor folosite si cate si mai cate. Sa nu mai zic de timpul de executie al lucrarii ce te va face de multe ori sa dormi pe jos, nu in patul comandat la aceste ateliere. In regula, sa lasam de-o parte aceste ateliere de cartier si sa discutam despre mobila serioasa, cumparata din magazine de renume precum elvila.ro.

Cum alegem mobila pentru dormitor?

Daca ne-am decis asupra magazinului, mai avem de dezbatut doi factori importanti: gusturile personale si culoarea. Gusturile personale nu se discuta asa ca nu le vom invoca momentan, insa culoarea pe care mobila trebuie sa o aiba influenteaza foarte mult aspectul general al camerei. Nu cred ca isi doreste nimeni un contrast negativ, culori care nu se impaca intr-o camera precum dormitorul, unde armonia trebuie sa fie la ea acasa. Intotdeauna trebuie sa alegeti culoarea care sa se potriveasca cu nuanta peretilor si a parchetului, a covoarelor. Aveti aici un magazin de renume ce va sta la dispozitie cu o gama foarte larga de culori si modele in ceea ce priveste dormitorul.

Bugetul este si el esential si sfatul meu este sa nu va zgarciti cand vine vorba despre mobila din dormitor. Patul trebuie sa fie de calitate la fel si salteaua. O sa va influenteze destul de mult somnul si ideea este sa il influenteze intr-un mod pozitiv, nu negativ. Cunosc multe povesti in care oamenii au cumparat paturi ieftine si ori s-au rupt cativa ani mai tarziu, ori prin natura constructiei sunt incomode, asa ca sfatul meu este sa nu incercati sa cumparati ce-i mai ieftin.

Leave a Reply