Fara roata de rezerva pentru 2 ani si jumatate

Care ma aude zice ca sunt nebun, insa eu nici in momentul de fata nu am roata de rezerva la masina. Au trecut doi ani si jumatate de cand am cumparat masina si nici pana acum nu am catadisit sa cumpar una. Am avut o tentativa in trecut cand am cumparat una de la dezmembrari si nu s-a potrivit la prezoane. Era tot pe 14, tot de Renault si am mai dat si 50 de lei pe ea. Are cauciucul foarte bun ce-i drept, l-as putea folosi la o adica, insa la prezoane difera cativa milimetri si nu pot folosi roata.

 

De atunci am lasat-o balta si mi-am vazut de treaba. Pana nu s-a tinut de mine precum scaiul. De cand am masina am facut o singura pana si aia in fata unei vulcanizari. Atunci am vazut si eu ca nu se potriveste roata de rezerva. Aveam de gand sa o folosesc atunci si bineinteles ca nu am reusit sa o montez. Am lasat masina pe cric si am pornit cu janta cu pana in mana catre vulcanizare. Baietii parca ma asteptau. Se uitau cat mai am pana sa ajung la ei.

 

De atunci pauza, nimic sesizabil nu s-a mai intamplat. Nici macar nu am mai umflat rotile. Aveam una care se tot dezumfla si cred ca se dezumfla din cauza faptului ca o tot bazaiam in fiecare zi aproape cu compresorul. Poate ca ventilul nu era ok. Probabil la urmatoarea masina pe care o voi cumpara o sa am si toata de rezerva pentru ca am de gand sa o folosesc mult mai intens de cat pe actuala maisna.

 

Leave a Reply