Farmerama

O data cu dezvoltarea internetului au aparut fel de fel de joculete care mai decare mai flash-uite si mai interesante. La un moment dat am avut impresia ca timpul poate fi pierdut lejer fara sa mai fii nevoit sa instalezi ceva in calculator. Au aparut pe internet toate jocurile vechi sub forma de emulatoare iar cand spun vechi nu ma refer de anul trecut, ci din perioada 1985 – 2000.

Farmerama a fost jocul care a reusit sa ma tina interesat aproape un an de zile. E un joc in browserul de internet bazat pe creativitate si pe spiritul antreprenorial. La prima vedere pare un joc pentru copii insa nu e nicidecum asa. Eu la 20 de ani eram atras de acest joc care ma tinea uneori ocupat si cate 6 ore pe zi. Pot spune cu toata sinceritatea ca este unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat vre-o data si sunt sigur ca o sa prinda foarte bine la cei care indragesc negustoria.

Eu cand eram mic abia daca reusam sa ma joc un Mario sau Contra… erau acele jocuri pe televizor absolut ridicole fara prea multe optiuni… o caseta era un joc. Nu aveai diversitate, nu aveai de unde alege. Astazi, internetul a adus atatea optinui si atata diversitate incat ai sansa sa alegi precum gaina in boabe daca ai chef sa joci un joc bun. Este trendul tehnologic si nimeni nu se poate opune sau izola de el.

No Responses

Leave a Reply