Femeile la cumparaturi

Am jurat sa nu mai merg cu femeile la cumparaturi. Ultima data cand am indraznit am asteptat 45 de minute pe matusa mea sa iasa dintr-un magazin. Nu e posibil asa ceva…  cata rabdare sa aiba ele sa stea atata timp sa se uite la niste haine apoi sa iasa din magazin cum au intrat, adica cu mana goala. Pai eu daca as fi vanzator si as observa ca am clienti cu astfel de obiceiuri le-as da interzis pe viata in magazinul meu. Cum sa intrii sa stai ca la muzeu aproape o ora si sa pleci? Pana si la muzeu se percepe taxa la intrare. Cimentul pe care stai pironit 45 de minute suporta greutatea ta, nu? Apare uzura, trebuie sa producem ceva nu doar sa uzam.

Mai am un astfel de episod intr-un magazin alimentar cand aceeasi matusa m-a tarat si pe mine printre rafturi. Cred ca am stat cel putin o ora acolo la cumparaturi. Pai se uita la maioneza de exemplu… erau 10 marci de maioneza si bineinteles ca niciuna nu scapa de investigare pana a a alege-o.

Eu nu sunt asa deloc. Eu cand intru intr-un magazin stiu exact ce trebuie sa cumpar, ma duc direct la raft, le pun in cos si ies. Nu stau sa pierd 3 ceasuri uitandu-ma pe la rafturi. Cu hainele la fel. De obicei le cumpar de pe internet si daca nu-mi sunt bune le dau retur. Urasc sa ma duc prin oras sa fac proba la 10 perechi de pantaloni si sa nu mi se potriveasca niciuna. Sa intru in magazin sa zabobesc juma de ceas apoi sa ies cu mana goala.

 

Leave a Reply