Femeile si incaltamintea

Inca din cele mai vechi timpuri femeile au dezvoltat o pasiune pentru moda, haine si incaltaminte. Ele intotdeauna isi doresc sa arate cat mai bine, sa fie cat mai in trend cu moda nationala si internationala si trebuie sa recunoastem faptul ca noua, barbatilor, ne convine aceasta situatie. Cu totii ne dorim sa avem alaturi femei cat mai cochete, cat mai curate si cat mai bine imbracate.

Personalitatea in stransa legatura cu ceea ce cumperi

In ultima vreme am inceput sa observ tot mai multa diversitate pe strada si cred ca este de bun augur. Dupa 25 de ani de capitalism, am inceput sa mai capatam si noi putina personalitate. Desi parintii educati de comunisti au cam dat gres in a educa copiii intr-un stil diferit, iata ca lucrurile incep totusi sa se schimbe. Personalitatea se vede in ceea ce cumperi si ceea ce porti. Chiar si o simpla pereche de pantofi te poate scoate in evidenta, atata timp cat modelul nu-l mai are nimeni.

Femeile sunt cele care isi cumpara cel mai des incaltaminte si asta din cauza faptului ca moda se schimba foarte rapid. E o concurenta destul de mare in ceea ce priveste intaietatea pentru modelele noi. Pe langa acestea, conteaza destul de mult in aceasta ecuatie si modelele speciale pe care nu le vezi in toate magazinele online.

Din pacate, magazinele online incep sa aiba cam aceeasi marfa si incepe sa devina destul de dificil pentru toata lumea sa faca rost de o pereche de incaltari mai altfel, mai speciala, mai diferita. Exista magazine care inca tin la traditia unicitatii precum shopamor.ro, de unde femeile cu siguranta vor gasi ce sa cumpere fara sa caute prea mult. Am vazut eu la sectiunea barbati niste adidasi Diesel pe care as vrea sa-i cumpar si pe care nu i-am mai vazut in nici un magazin online, pentru femei e si mai mare diversitatea.

Incaltaminte cu personalitate pe shopamor.ro

Da, shopamor.ro este unul dintre putinele magazine online de unde poti cumpara incaltaminte mai diferita de ce vezi in online-ul contemporan. Click aici ca sa vezi cu ochii tai. E foarte important sa ne imbracam si sa ne incaltam in felul in care ne place noua, nu in felul in care place altora, majoritatii. Fiecare persoana este unica in felul ei si acest lucru trebuie sa iasa intotdeauna in evidenta.

Leave a Reply