Femeile și modul lor de a se transforma în paiațe

Voi ați înțeles de ce femeile se coafează în acel mod sinistru la nunți? Acele coafuri pe care le pregătesc ceasuri bune în saloanele specializate și pe care de altfel nu le-ar folosi nimeni în viața de zi cu zi. De ce vor femeile să pară atât de unice la nunți?

Din punctul meu de vedere sunt penibile cu coafurile alea demne de circ, par niște paiațe, sperietori de ciori. Asta cu atrasul atenției la ocazii unice nu știu cât e de interesantă în măsura în care te transformi într-o sperietoare de ciori…

De ce ar vrea femeile să se transforme în paiațe pe la nunți, nu pot să-mi dau seama. Sunt urâte cu coafurile alea cât roata carului. Părul este cel care contează cel mai mult atunci când vrei să pari unică? Nu știu, mă depășește chestia asta.

Eu mereu am apreciat naturalețea și nu am înțeles de ce femeile încearcă să apară mult diferite la evenimentele speciale? Nu vor să rămână în amintirea celorlalți așa cum e normal, prin naturalețe? De exemplu dacă te vei uita peste 30 de ani la pozele de la nuntă vei știi cine mai apare prin ele din moment ce la eveniment toate femeile apar total schimbate?

E ridicol, cel puțin din punctul meu de vedere și ceea ce mă surprinde este faptul că ele și investesc o grămadă de timp și de bani în coafurile alea. Se duc pe la saloane unde lasă averi impresionante și petrec vreo 3-4 ceasuri înainte de evenimentul cu pricina. De ce să faci așa ceva? De ce trebuie să ieși în evidență cu o coafură stupidă și deloc comodă? Cine poate să înțeleagă chestia asta să mă anunțe și pe mine…

One Response

  1. Dragos June 25, 2016

Leave a Reply