Final de Cupa

Cred ca e primul Campionat Mondial de fotbal pe care nu simt ca l-am trait. Nu stiu ce s-a intamplat cu mine insa dintr-o data nu ma mai intereseaza fotbabul. Tin minte cand eram mic ce nebunie era cu Cupele, tineam cu Steaua in tara si abia asteptam sa joace echipa Romaniei… poate ca asta e problema, de 16 ani echipa Romaniei nu s-a mai calificat la Cupa Mondiala. Incet incet fotbalul national a devenit un fel de umbra o data cu disparitia generatiei de aur si perfoemantele lasa de dorit.

Jucatorii sunt imaturi si iresponsabili. Joaca doar pentru bani si nimic altceva. A disparut pasiunea de a juca de placere, a disparut mentalitatea de jucator adevarat, de invingator.

s-a terminat Cupa Mondiala din Brazila si nu am vazut nici un meci cap coada. Neinteresant. Finala am incercat sa o vad si am adormit dupa cele 90 de minute de oboseala. Deja Germania plimba cupa pe teren. Poate de-asta nici nu am urmarit campionatul, pentru ca s-a transmis la ore ridicole. Cand te trezesti la ora 5, pleci la munca si ajungi acasa la ora 22 si stii ca la 5 trebuie sa fii iar in picioare nu iti mai arde de nici un campionat.

Leave a Reply