Final de sezon pe litoralul romanesc

Ca de obicei, finalul de sezon pe litoral aduce oferte care mai de care mai atractive. Daca esti genul caruia nu-i pasa ca e putin mai racoare, nu mai sunt 33 de garde ci 36, cu siguranta o sa vezi o idee buna un sejur pe litoral in aceasta perioada. Eu unul nu m-as duce niciodata la mare in sezon si o sa va explic imediat de ce. Bine, cred ca este lesne de inteles , cel putin pentru cei care au fost macar o data la mare si au stat putin mai mult de doua sau trei zile.

De ce nu m-as duce la mare in sezon

Nu imi place sa ma duc la mare cand e plin sezon din cateva motive destul de simple pe care o sa le enumar in cele ce urmeaza:

  • Nu imi place aglomeratia. Un litoral in plin sezon inseamna unul foarte aglomerat. Nu am chef sa stau patura langa patura, sezlong langa sezlong cu toti manelistii. Nu imi place sa-mi scuipe in cap seminte toti cocalarii desi sunt la 5 metri de mine distanta.
  • Preturile pentru cazare in sezon pe litoral sunt foarte mari. E mai ieftin sa te duci in vacanta in alte tari straine precum Grecia sau Bulgaria, in ciuda crizei elene sau a masinilor furate din parcarile bulgaresti.

Acestea sunt cele mai importante doua motive pentru care nu-mi place sa ma duc in plin sezon la mare. Prefer sa ma duc acum in septembrie cand lumea a inceput scoala si munca si e loc destul pentru mine, fara sa ma deranjeze nimeni. Am gasit si o oferta care ma teneaza destul de mult. Puteti sa o vedeti si voi aici daca sunteti intresati de vacantele prelungite dupa terminarea sezonului estival.

Ramane la alegerea fiecaruia unde si cand vrea sa plece in concediu. Important este sa fim putin atenti si cu banii, caci nu se merita sa cheltuim mai mult decat merita concediul cu pricina. Totul se rezuma la raportul calitate pret si eu unul prefer sa ma duc la mare in momentul in care cazarea este destul de ieftina astfel incat sa simt ca fac si o afacere buna.

Leave a Reply