Folia pentru telefon

Am auzit de curand la radio o discutie despre folia pentru telefoanele mobile, o discutie care mi-a placut si in a carei linii m-am asociat si eu. Practic, telefoanele mobile in ziua de azi nu mai sunt telefoane. Si nici mobile. Cand ai un ecran de 5 inch sau peste e destul de greu de carat sau de tinut in mana. Ei bine, aceste dispozitive cu ecran imens au o problema. Se zgarie daca esti neatent. Cam asa e principiul sticlei, se zgarie.

Folia, mie cel putin mi se pare o prostie. Imi aduce aminte de taranii cocliti veniti din varf de munte care isi cumparau televizor insa telecomanda o bagau intr-o punga. Cica sa nu se murdareasca sau sa se uzeze. Sau cei care cumparau canapele noi si peste ele puneau cearsafuri sau paturi. Sunt de parere ca o folie de plastic nu e capabila sa protejeze suficient un telefon. Sunt bani dati degeaba o data sa o cumperi si inca o data sa ti-o aplice cineva.

Mi-am luat un galaxy grand neo de curand si nu cred ca o sa ii pun folie. Am luat telefonul ca sa il folosesc nu ca sa il conserv precum o mumie.  Daca se zgarie asta e, soarta, l-am luat ca sa imi fac treaba cu el. Stiu ca 90% din cei care cumpara un smartphone mai au inca un telefon vai de mama lui de la care vorbesc.  Pentru mine cel putin folia nu este o solutie sau o necesitate.

One Response

  1. Yamasha July 30, 2014

Leave a Reply