Furnicile ucigatoare

Articolul care urmeaza nu se refera la niste furnici capabile sa omoare un om. Pur si simplu ma uit la musuroiul de furnici din baie si ma intreb cum pot sa il starpesc. Cred ca nici cu foc nu or sa se lase prea usor convinse sa paraseasca incinta. La serviciu, este un mediu destul de precar din punct de vedere al igienei, chiar nu ai timp sa dai de 5 ori pe zi cu mopul, mai ales in baie. Astfel, pe jos ajung resturi de pateuri, de strudele, de chestii care ar trebui mancate, nu aruncate pe jos.

Am incercat fel de fel de metode, am spalat pe jos cat de des am putut, am dat cu motorina, am dat cu insectigid – spray de goange… Am incercat tot ce zboara si se misca cum vine vorba. Atunci cand o firimitura de ceva ajunge pe jos, in cabina de operator am invazie de furnici. Dupa sobolan, furnica este cea mai terifianta chestie de pe suprafata pamantului. Daca altii au fost in stare sa darame case pentru a scapa de sobolani, cat de curand cred ca dau si eu foc la cabina. E singura solutie pentru a scapa de furnicile ucigatoare.

Glumesc bineinteles, nu o sa dau foc la nimic, insa caut in continuare o solutie pentru a rezolva problema furnicilor. Daca aveti cumva vreo idee, este bine venita. Cu siguranta exista si altii care s-au confruntat cu o problema asemanatoare si cred ca au reusit sa scape de furnici. Astept in comentarii ceva folositor, inafara de “inceteaza sa mai mananci in cabina de operator”… Acum 2 zile am aruncat o hartie in care a fost invelit un pateu si in 30 de secunde musuroiul era gramada pe hartie. Abia mai deosebeai hartia de pamantul maro… Astept sfaturile voastre…

Leave a Reply