Gandul la surprize

In sfarsit am gasit locul in care pot face o mica surpriza angajatilor. Stresul la locul de munca in anul 2014 incepe sa atinga un nivel destul de mare comparativ cu anii dinainte de criza financiara, iar ce se traia pe vremea lui Ceausescu nici nu se compara. Ca toata lumea sa fie multumita trebuie sa incercam sa scapam de stres intr-un fel sau altul. Cea mai buna metoda mi se pare salonul de masaj insa destul de putina lume il agreaza din cate am vazut.

Eu o sa incerc altceva.  Dupa cum spuneam mai sus am gasit o firma pe internet care se ocupa cu diverse personalizari. Ce mi-a placut a fost personalizarea stickerelor dar si personalizarea obiectelor. Cine isi iubeste afacerea si angajatii ofera un cadou special din cand in cand in functie de situatie. Oamenii trebuie sa se simta apreciati pentru munca prestata si limitele de stres sa fie sub cotele maxime.

Am ceva experienta in campul muncii si jur ca niciodata nu as putea sa am angajati nemultumiti. M-as simti atat de aiurea sa stiu ca cineva e nemultumit de conditiile oferite de mine, incat nu as mai putea dormi noaptea. 99% din patronii din Romania sunt inclinati spre castig, nu spre sentimentalisme si din aceasta cauza atmosfera creata in interiorul firmei devine neplacuta, oamenii incep sa fie stresati iar randamentul scade destul de mult.

Incepe sa apara o moda preluata din strainatate de cativa ani si pe la noi si anume iesitul in oras in grup, pentru ca toti sa se cunoasca mai bine iar echipa sa fie din ce in ce mai stabila. Stiu cat e de greu sa lucrezi cu oameni si iti vine mult mai usor atunci cand il cunosti pe cel care iti cere sa faci ceva sau pe cel caruia ii ceri tu sa faca ceva.

Leave a Reply