Gasesti scule la Lincos daca ai nevoie, si o sa ai nevoie!

In urma cu cateva zile mi-am dat seama ca sunt un caz aparte. Eu nu am nici macar un patent in casa, pe cand vecinii, prietenii si rudele mele au adevarate arsenale cand vine vorba despre scule. De cand ma stiu, am fost de parere ca mecanicul trebuie sa stie sa repare masini, tamplarul trebuie sa stie sa faca mese si scaune, geamgiul trebuie sa stie sa taie geamuri, sudorul sa sudeze si asa mai departe. Ideea este ca atunci cand s-a defectat ceva in casa, am chemat pe cineva specializat sa repare. Niciodata nu mi-am batut eu capul, mergand pe ideea de mai sus. Daca nu ma pricep stau in banca mea, nu ma apuc sa fac pe mesterul repara tot cand eu nu stiu nici macar surubelnita sa o tin in mana.

Mi-am dat seama ca romanii sunt polivalenti, vor sa faca de toate si asta din doua motive: zgarcenia si saracia. Cei care au bani prefera sa isi bata capul in speranta ca nu vor fi nevoiti sa cheltuie, iar cei saraci sunt nevoiti sa repare singuri si astfel sa devina mesteri de ocaize. Pana la urma, nici o situatie din cele doua nu ar aduce dezavantaje daca s-ar invata meserie in adevaratul sens al cuvantului.

Eu unul stau in banca mea, daca ai nevoie in schimb, gasesti scule la Lincos de calitate si destul de ieftine. Sau poti la fel de bine sa chemi si tu pe cineva sa repare ce se strica prin casa, insa ai grija, sa fie cineva cu adevarat priceput, calificat, nu unul dintre zgarcitii ce au invatat meserie printre altele. Din pacate, obiectele se cam strica si au nevoie de reparatie. Inca nu s-a inventat ceva care sa nu se strice si daca se va inventa, fiti siguri ca voi fi primul care va pune cosul pe el. Poate ca si noi suntem mari amatori de chinezarii, de amenajari interioare ieftine si nu prea tinem cont de calitate. Poate nu ne permitem calitat. Poate nici nu vrem calitate. E, atunci sa nu ne mai miram ca se strica toate in jur…

Leave a Reply