Gata, scot troacele la vanzare pe OLX

M-am saturat pana peste cap si de PC-ul pe care il am si de laptop. PC-ul a inceput sa faca figuri in sensul ca se restarteaza din senin si laptopul nu il pot folosi pentru nimic altceva in afara de editare text. E drept, exact pentru asta l-am si luat. Are o baterie foarte buna si imi permite sa scriu vreo 4 ore jumatate inspre 5 in Word, ideal pentru cei care vor sa scrie si din natura de exemplu.

Nu stiu din ce cauza se restarteaza PC-ul, patesc asta cand imi e lumea mai draga. In plus , se misca destul de greoi indiferent ce sistem de operare ii pun. Pusesem intr-un timp Windows 10 insa am fost nevoit sa ma intorc la Windows 8.1 Pro intrucat calculatorul se misca teribil de greu. Nu am de gand sa stau cu troace in batatura, sa ca m-am hotarat sa le vand si sa cumpar ceva de ultima generatie.

Adevarul este ca PC-ul actual il am de vreo 2 ani si l-am cumparat si second hand. E adevarat, e pe DDR3, SATA3, socket 1155, insa tehnologia asta e destul de veche daca stam sa ne gandim mai bine. A aparut deja DDR4 care are acelasi pret cu DDR3 de exemplu. Bine, ca nici nu vezi mare diferenta de performanta intre ele in ciuda faptului ca frecventele sunt foarte mari pentru DDR4, care incep de pe unde se termina DDR3 adica 2133mhz.

Laptopul am ajuns la concluzia ca imi mai trebuie si pentru altceva, nu doar pentru editare text. Eu inteleg compromisul, adica tehnologie slaba contra durata mare de viata a bateriei, insa pana la urma am nevoie de un laptop care sa mearga brici. Sunt genul de om dispus sa dea bani pentru rapiditate si care nu se multumeste cu lucrurile care sunt lente.

Leave a Reply