Gelozia

Multi spun ca cei gelosi sunt oameni sinceri, oameni care arata ceea ce simt fara sa spuna lucrurilor pe nume. Din punctul meu de vedere, gelozia e o prostie numai daca se sare calul. Stau si ma gandesc la mine. Eu sunt destul de posesiv si nu-mi place sa fiu “deranjat” de indivizi suspecti atunci cand sunt angrenat intr-o relatie. Poate ca si fetele din ziua de azi nu sunt atat de familiarizate cu ce inseamna o relatie in adevaraul sens al cuvantului, poate ca seriozitatea este un reper destul de important atunci cand iei decizia de a fii cu cineva.

Tinerii de multe ori nu stiu ce vor si nu au nici seriozitate. Seriozitatea este calitatea celor maturi si trecuti prin viata. Din punctul meu de vedere, gelozia nu ar trebui sa fie o probleme daca femeia cu care iti petreci viata nu da semne ca te neglijaza. E normal sa iti formezi idei aiurea daca ea ofera mai multa atentie altora de cat tie, mai ales daca altora inseamna alt baiat numit simplu “amic”. Niciodata nu am fost de acord cu fetele ce au mai multi prieteni baieti de cat fete. Prietenia dintre un baiat si o fata e destul de elastica, insa la un moment dat, acel elastic poate sa se apropie mai mult de cat normal si atata timp cat ai de-aface cu oameni imaturi si iresponsabili (tineret), poti sa o pierzi destul de simplu, fara sa ai prea multe de spus.

Gelozia e destul de prezenta in viata de zi cu zi si devine o problema si din cauza fetelor ce nu sunt obisnuite sa asculte. Nevoia de libertate nu are sinonim cu casnicia sau cu relatia de lunga durata. Baietii gelosi peste masura sunt bolnavi, insa la baza, gelozia nu inseamna altceva de cat un sentiment sincer. E lesne de inteles ca cel gelos e cea mai simpla dovada ca tine la tine, nu? Exista si fete geloase, nu vreau sa par ca se cladeste aici un proces al femeii neserioase ce forteaza barbatul catre o gelozie pe care el nu si-o doreste… Nicidecum, insa imi e mai simplu sa vorbesc din postura unui baiat de cat din postura unei fete.

Leave a Reply