Generatia copy-paste

Ma uit pe strada si vad fete imbracate la fel, aproape identic. De ce oare? De ce nu mai exista personalitate in lumea modei? Ei bine, cred ca in lumea modei exista, in mintea tinerilor cam e absenta. Ca sa te imbraci unic ai nevoie de putina minte in cap astfel incat sa stii ce-ti palce si ce nu, sa te identifici cu un model si sa vrei sa fii altfel fata de restul. Daca pentru multi tineri modelele sunt pe micile ecrane, trebuie sa spunem faptul ca nu sunt cele mai bune exemple de urmat.

Daca Tonciu, Buruiana, Crudu sunt exemple de femei de succes la TV care au fost implicate de atatea ori in scandaluri sexuale, cica ar fi facut sex pe bani multi, tanara generatie le urmeaza din pacate. Ne mai miram atunci de ce fetele de nici 12 ani umbla aproape dezbracate pe starda? Pai ele vad ca daca la TV se umbla asa, cu fundul la vedere si toate cele, de ce sa nu umblii si pe starda. Tinerii din ziua de azi trec printr-o criza de personalitate fara prcedent si cred ca TV-ul are mare vina pentru asta.

Atata timp cat incercam sa copiem comportament si vestimentar de la TV, nu cred ca o sa ajungem prea departe. Avem nevoie de o generatie inteligenta care sa fie in stare sa spuna ce-i place, nu una care nu-i in stare sa scoata 3 boabe din gura, sau 3 vorbe, cum vreti sa le numiti. Indobitocirea populatiei e un fenomen constant si destul de accentuat. In ultimii ani tot mai evident este acest fenomen si din pacate nu exista progres in ceea ce inseamna inteligenta, doar regres.

Cred ca in scurt timp ne vom intoarce la stadiul de primate daca mai continuam in acest mod. Suntem mult mai prosti fata de anii ‘90 si trebuie sa spunem lucrurilor pe nume.

Leave a Reply