Glumele cu tentă sexuală, specialitatea românului bădăran

Pe mine unul mă enervează glumele cu tentă sexuală și asta din mai multe motive. În primul rând, am fost crescut cu bun simți și cu umor de calitate. Nu mi se pare nimic amuzant la o glumă cu tentă sexuală. Consider că aceste glume prind la moluște, respectiv la oamenii care au o inteligență destul de limitată, oameni care nu au acces la umorul inteligent și chiar dacă ar avea, nu l-ar pricepe.

În al doilea rând, mi se par de prost gust. Nu știu de ce ai face glume cu tentă sexuală dacă ești femeie, căci te apropie de curve mai mult decât ai dori. Nu știu de ce ai face glume cu tentă sexuală în momentul în care în încăpere sau audiență s-ar afla și femei, le înjosești și le faci să se rușineze.

Cred că trebuie să fii mult prea bădăran ca să faci glume cu tentă sexuală, mult prea limitat în gândire și în orizonturi. Mi se pare ceva de porc, să nu mai zic despre faptul că e urât să vorbești ca la ușa cortului. Păi suntem țigani? Și acum să clarificăm un pic lucrurile din standup comedy pentru că acolo am văzut că se folosesc la greu aceste glume în acest domeniu.

Ei bine, într-un cadru ceva mai restrâns, lucrurile se schimbă. Am spus mereu că lumea standup comedy este un pic desprinsă de comedia care se încearcă la TV, este un pic mai de calitate. Cu toate acestea, există standup-ări care bagă la greu glume porcoase întrucât au observat că acestea prind cel mai bine. Așadar, deja se pune în discuție dacă nu cumva și ideea aceasta de standup comedy a fost oarecum acaparată de bădărănism și de glume de proastă calitate. Voi ce credeți?

Leave a Reply