Going to gim, cu sau fara suplimente nutritive

Suplimentele nutritive intotdeauna au fost niste pastile sau prafuri controversate. Cei care merg la sala pot sa confirme faptul ca sunt o metoda de a creste mai rapid masa musculara printr-o infuzie suplimentara de nutrienti si vitamine necesare organismului. Intrebarea este cum faci diferenta intre suplimentele nutritive de calitate si facaturi. Exista pe piata din Romania o gramada de facaturi la pret de nimic pe care lumea prefera sa le cumpere fara sa isi puna nici cea mai mica intrebare in legatura cu motivul pretului mic. Sunt de parere ca niciodata nu trebuie sa cautam ce-i mai ieftin. Trebuie sa ne documentam intotdeauna in legatura cu provenienta substantelor si sa consultam medicul de familie inainte de a le lua. Cele mai bune decizii sunt acelea luat dupa o scurta informare.

Suplimentele nutritive de calitate se gasesc si pe Shopbuilder. Am ajuns la concluzia asta dupa ce am analizat serios fabricantul, exportatorul si bineinteles comerciantul.

Suplimentele nutritive trebuie luate de obicei in momentul in care masa musculara nu se mai poate mari pe cai naturale. Niciodata nu este recomandat sa se inceapa body building direct pe suplimente. Nu e bine sa cream dezechilibre in organism cauzate de anumite substante care nu isi au rostul in acel moment in dieta noastra.

 

Sanatatea este cea mai importanta. Un corp sanatos duce la un psihic sanatos, si invers. Prin sport, multi dintre noi scapam de stres, un stres atat de predominant in societatea anului 2014. In Romaina cel putin nu mai exista siguranta zilei de maine din punct de vedere al serviciului, iar acesta este principalul motiv de stres. Practic, nu mai ai capacitatea de a visa, nu mai crezi ca vei fi in stare sa iti indeplinesti idealurile, de a-ti intemeia o familie. Sportul, elibereaza mintea de gandurile negative si de stres. Salile de fitness din Severin de exemplu sunt full de dimineata pana seara. E adevarat, in oras s-a cladit cultul frumusetii si toata lumea vrea sa arate cat mai bine, insa sunt destul de multi oameni care practica sporturile pentru sanatate.

Poate fi trasul de fiare considerat un sport? Din punctul meu de vedere, da. E un sport care da dependenta chiar. Urmeaza sa ma duc si eu cat de curand la sala, indata ce ma mai eliberez din proiecte, concursuri si contracte. In ultima vreme nu am prea avut timp liber deloc iar atunci cand mergi la sala trebuie sa faci totul programat in functie de ora inchiderii. Am tot povestit ca o sa imi caut o sala de fitness cu un program cat mai ciudat. M-ar interesa ceva chiar non stop pentru a ma putea duce noaptea, cand e mai liniste si mai putina lume.

Leave a Reply