Golf 4 din 1999 – 4000 euro. Sau cum să găsim prostul perfect

Mă, eu v-am mai spus vouă că urăsc două tipuri de persoane: prostul și hoțul. În cele ce urmează o să discutăm despre ambele categorii sociale mai pe îndelete și tare mi-e că-mi veți da dreptate la final. Sunt două categorii destul de răspândite în ziua de azi în România și din păcate prea puțin se discută despre aceste lucruri. Nu-i nimic, le voi scoate eu în evidență imediat.

Prostul. Prostul este acel individ care cumpără o mașină în urmă cu 5 ani, dă o grămadă de bani pe ea, adună meticulos toți banii investiți în ea în reparații în toți acești 5 ani iar în 2016 când vrea să vândă mașina are grijă să pună un preț desprins din filmele SF, care înglobează probabil prețul plătit de om pentru mașină, banii investiți în ea tot acest timp + ceva extra că deh, de ce să vindem în pierdere? Acesta este prostul, omul bătut în cap care nu realizează că banii băgați în tehnologie nu se mai recuperează. Da, 4000 de euro pentru un Golf 4 din 1999, are aproape 20 de ani vechime.

Hoțul. Hoțul este jegul de om mai mare de cât prostul. Prostul are o scuză: e prost, nu-și dă seama ce face, are impresia că e în ordine cum gândește. Hoțul însă e genul de om care merge așa șmecherește, la păcăleală, la prosteală, la tupeu. Există o posibilitate ca pe lumea asta să existe un fraier care să fie dispus să dea 4000 de euro pe mașina timpului. De ce să nu încerce hoțul și treaba asta? Hoțului nu-i pasă că lumea râde de el, că oferta lui este ridicolă. El vrea doar să caute acel popândău care să plătească pentru o mașină dublu față de cât face în realitate că între noi fie vorba, un Golf 4 din 1999 înscris se cumpără cu 1700 de euro dacă ai răbdare să cauți o ofertă serioasă.Golf 4

Leave a Reply