Htc desire 500 vs Samsung Xcover 2

Cum spunea un “om greu” necesitatea unui telefon scump trebuie sa fie inexistenta. Eu momentan am un Sony Ericsson Elm cu care imi fac treaba. A luat cazaturi cat pentru 10 telefoane, s-a spart, s-a crapat insa functioneaza in continuare. Rezista eroic pe baricade si a reusit sa ma serveasca exemplar timp de aproape un an si jumatate.

Recent ma gandeam sa imi schimb si eu telefonul, sa imi cumpar un smartphone si sa intru astfel in randul lumii renuntand la titlul de paria adus de Elmul meu. Ma gandeam la ceva de genul HTC Desire 500 sau Samsung Xcover2. Imi era greu sa ma decid pentru ca ma gandeam in felul urmator: imi place HTC-ul insa ma uit la Elm si-mi aduc aminte cum se rostogolea agale pe scarile blocului, cele 10 la numar. Tin sa precizez ca nu e singura data cand mi-a cazut pe scari, pe strada, in apa cu tot cu pantaloni si asa mai departe. Elmul a rezistat eroic loviturilor si trantelor. Ma gandeam ca daca iau un HTC si-mi pica o data pe jos m-am cacat in el de telefon. Si cum sunt un bleg de calitate imposibil sa nu se intample asa ceva.

Varianta ar fi Samsung Xcover 2, un telefon proiectat exact pentru oameni ca mine care nu-s in stare sa tina un obiect in mana fara sa il scape pe jos, in closet sau in diverse medii mai mult sau mai putin prietenoase. Xcover 2 mi s-a parut telefonul perfect ca si design insa nu prea sunt adeptul Samsung.

Intr-un final am ajuns la concluzia ca nu am nevoie de un telefon cu Android si nu o sa cumpar nici HTC nici Xcover2.

2 Comments

  1. Pato Basil June 16, 2014
    • Alecu June 16, 2014

Leave a Reply