Iarăși probleme cu găzduire.com.ro

Eu nu pot să înțeleg cum mai rezistă firma asta pe piață. Pe cuvântul meu, nu pot să înțeleg cum reușesc, e un miracol. Într-un an de zile am avut foarte multe pățanii cu ei, am avut și VPS-uri acolo la care evident am renunțat cu timpul. Am mai rămas cu un cont de găzduire shared de 7 euro pe lună, care funcționează când și când… Există foarte multe atacuri de flood la găzduire.com.ro.

Acum câteva zile am pățit o chestie pe care nu am mai întâlnit-o la nimeni, aveam site-ul destinatiiperfecte.ro care nu funcționa. Acela este găzduit la XServers pe un VPS și după verificările mele totul era ok pe VPS. Problema era că nu aveam ping către acel domeniu și nici destinație. Într-un final mi-a dat prin minte să intru în contul de la gazduire.com.ro, de unde cumpărasem domeniul să verific NS.

Când intru în cont, nu găsesc domeniul deloc. Na-ți-o frântă că ți-am dres-o. Unde o fi domeniul oare? Intru pe site-ul lor principal ca să-l caut, mă gândeam că o fi expirat deși știam că l-am prelungit. L-am găsit în licitație și am intrat pe chat să întreb de ce nu am domeniul în cont. Mi se spune că a expirat. Caut factura prin calculator că parcă țineam minte că am plătit prelungirea…

Evident, am găsit factura și treaba s-a rezolvat imediat. Întrebarea mea e ce făceam dacă nu-mi dădeam seama atunci că proștii nu au prelungit domeniul? Rămâneam fără e fără să știu. Era deja în licitație pentru 16 euro. E obositor să fi client la găzduire.com.ro, pe cuvântul meu… Atâtea probleme numai la ei poți avea și din motive de te-nchini. Trebuie să stai cu ciomagul jandarm lângă ei, altfel cine știe cu ce belea te mai trezești pe cap.

2 Comments

  1. Marius July 22, 2016
  2. Gabriel V September 13, 2017

Leave a Reply