Igiena orala nu trebuie niciodata neglijata

Problemele unei tari sarace se reduc intotdeauna la bani. In Romania, tratamentele stomatologice sunt foarte costisitoare si bineinteles ca nu sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Daca ai probleme cu dantura, esti pe cont propriu cum se spune. Ajungi sa ai probleme cu dantura din doua mari cauze: neglijenta si igiena orala precara. Daca mai ai si niste parinti carora nu le pasa de tine, e clar ca vei ajunge sa ai probleme cu dantura mai tarziu.

In ziua de azi e destul de simplu sa ai grija de dantura, ai la indemana tehnologie. De exemplu, exista periute electrice precum cele de aici care sunt mult mai eficiente. Periajul electric a fost demonstrat in numeroase studii mult superior celui clasic. Intr-un fel e de inteles pentru ca intotdeauna tehnologia a ajutat si a imbunatatit precedentul. Cam acesta este rolul ei pana la urma… Avem tehnologie din plin, asa ca nu avem scuze sa nu ne folosim de ea in viata de zi cu zi.

Am cumparat si eu o periuta electrica de pe www.shopidoki.ro ca sa vad daca atat de mare este diferenta intre aceasta si cea clasica. Pentru inceput, in primele zile, nu prea iti dai seama ce si cum. E nevoie de mai mult timp pentru a te obisnui cu ea. Dupa vre-o saptamana am inceput sa vad efectiv diferenta. Periuta electrica curata foarte bine si nici nu se consuma bateria asa cum credeam eu. Nu stiu de ce aveam impresia ca bateriile la o astfel de periuta or sa tina foarte putin, m-am inselat.

Periuta electrica a venit cu bateriile ei si m-au tinut mai bine de o luna in situatia in care am folosit-o de 3 ori pe zi. Cei care o folosesc mai mult de 5 minute pe zi probabil or sa epuizeze mai devreme bateriile. Pe mine cam atata m-a tinut, o luna si vreo 4 zile. Va recomand si voua sa schimbati periuta clasica pentru una electrica, face toti banii. Chiar daca uneori vi se pare ca ar costa mult bani, eu va asigur ca merita investitia. Igiena orala este foarte importanta si ne putem folosi de tehnologie ca sa avem parte de o ingrijire superioara.

Leave a Reply