Imbracamintea second hand

Saracia in Romania are o singura solutie: piata de second hand indiferent de ce cumperi. Romanii cumpara de toate second hand mai putin alimente. Ar fi culmea sa cumpere si mancarea second hand, nu? Obiceiul cu mana a doua a inceput cu hainele. Tin minte cum in scurt timp orasul meu a fost impanzit de gubele si de buticuri care mai de care cu preturi mai mici. Pocaitii detin o adevarata industrie in acest domeniu. Au in jur de 15 magazine de second hand in oras in care vand la pret de nimic hainele primite din donatii din strainatate. Au zile in care vand cu 3 lei orice boarfa, 2 lei, 1 leu si chiar 50 de bani pana cand in magazine raman doar umerasele goale.

Acesti pocaiti au reusit sa distruga orice oportunitate de afcere in domeniu pentru alti doritori. Nimeni nu poate concura cu ei atata timp cat ei ia hainele degeaba si le vand cu pret de nimic. Eu daca as vrea sa imi deschid un magazin second hand as fi din start in dezavantaj si in pierdere pentru ca pretul de achizitie pe care si fi nevoit sa il platesc pe acele haine ar fi deja pretul cu care pocaitii vand in magazinele lor. Chiar am avut o prietena care din cauza lor a fost nevoita sa isi inchida afacerea.

Nu stiu incotro vor evolua lucrurile insa pana la urma clientul este cel care are de castigat din aceste preturi mici practicate in second hand-uri si asta este tot ce conteaza.

No Responses

Leave a Reply