Impossible Game

Tradus in romana: Jocul Imposibil. Inainte sa stiu despre ce este vorba, aveam impresia ca este o gluma proasta. Dupa ce am vazut 30 de secunde de joc am inteles care era ideea. Impossible Game este un joc arcade, de indemanare si perspicacitate. Nu am avut ocazia sa il incerc, insa imi aduce aminte de vechiul joc pe letevizor pe care jucam Mario de dimineata pana noaptea tarziu, incercand sa ajung cat mai departe in nivele sau cat mai rapid. S-au cam dus vremurile in care jocurile pe televizor erau la mare cautare. Locul lor a fost luat de calculatoare super inteligente si de jocuri precum Impossible Game.

Parca sa zic QWOP mi s-a parut cam tot pe aici ca si dificultate, insa acestea sunt genul de joculete care te ambitioneaza prin dificultatea lor sa nu le lasi pana nu le rapui. Ai nevoie de indemanare si foarte multa concentrare pentru Impossible Game. Sunt 5 nivele destul de complicate si sincer sa fiu eu nu cred ca as reusi niciodata sa termin macar unul din cele 5. E drept, nici nu am incercat, insa cu siguranta mi-as iesi din pepeni de la primele sarituri cu acel patratel printre tepi. Nu cred ca am atata rabdare sa incerc de 100 de ori pana sa trec nivelul.

Impossible Game, per total, pare un joc destul de distractiv atata timp cat il joci cu prietenii. Singur, s-ar putea sa te apuce pandaliile si nervii si sa o lasi balta destul de simplu, insa atunci cand esti cu vreo 3 amici distractia este asigurata. Rabdare sa fie si placere pentru jocurile acestea arcade, sau de indemanare. Aveti in clipul de mai jos toate cele 5 nivele pentru versiunea PC si bineinteles ca exista pe internet, dica pe Youtube multe clipuri cu oameni ce au reusit sa termine jocul.

Leave a Reply