In cat timp ajunge decodorul HD de la RCS RDS?

Din primele cercetari, oamenii de stiinta au descoperit faptul ca decodoarele HD RDS pentru televiziunea prin cablu au nevoie de 2 luni pentru a ajunge la destinatie. In momentul in care un client RDS face o comanda, aceasta este trimisa cu ajutorul unei berze direct in China unde se fabrica echipamentul. Comanda este preluata de un operator al fabricii de decodoare si inmanata unui curier international perpedes. Astfel, curierul, inarmat cu 10 perechi de opinci si 3 perechi de tenisi, porneste pe jos inspre Romania. Transportul dureaza in medie cam 2 luni, timp in care se strabat mii de kilometri.

Mai in gluma, mai in Serios, RCS RDS are obieciul sa ofere una calda si una rece pentru clientii / abonatii sai. O facura ei bine cu abonamentele alea nelimitate la pret de punga cu semintem si o stalcira cu livrarea telefoanelor si a echipamentelor. De fiecare data cand comanzi ceva la RCS RDS, indiferent ce, produsul nu se afla pe stoc. Faci o comanda si acesta iti este livrat “in cel mai scurt timp posibil”. Daca pentru telefon am asteptat mai bine de 2 luni, iata ca si pentru decodorul HD am asteptat tot cam atat.

Incepe sa devina o gluma proasta aceasta modalitate de a oferi echipamente abonatilor si clientilor. Viata este destul de scurta si vrem sa ne bucuram de ea acum, pe moment, nu peste 2 luni. Cand contractez un serviciu mi se pare ceva normal sa mi-l oferi acum cand il comand, nu peste 2 luni. Sa nu mai zic de faptul ca atunci cand iti ajunge echipamentul, esti nevoit sa stai o ora la coada intr-o agentie RCS RDS unde in fata ta mai sunt 10 persoane ce se inghesuie la un singur ghiseu. Din 3 ghisee numai unul e functional.

2 Comments

  1. Burlacus October 27, 2015
  2. Bogdan May 29, 2018

Leave a Reply