In curand trebuie sa organizezi botezul copilului? Afla de aici care sunt invitatiile potrivite – cele clasice sau cele electronice?

Atunci cand incepi pregatirile pentru botezul bebelusului, primele alegeri pe care le vei face se intreapta catre invitatiile cu ajutorul carora soliciti prezenta prietenilor, a rudelor si a cunostintelor in ziua celei mai importante zi din viata noului membru al familiei! Dupa ce vei stabili data, vei alege biserica si restaurantul, ai la indemna doua moduri in care poti anunta botezul copilului – cu ajutorul invitatiei clasice sau cu ajutorul invitatiei digitale! Tu ce vei alege pentru a pune in valoare momentul pe care il organizezi cu atat de multa sarguinta in cinstea copilului?

Iti doresti sa oferi o nota personala botezului? Alege invitatia traditionala!

Desi ne aflam intr-o era moderna, in care tehnologia isi face din ce in ce mai mult simtita prezenta, invitatiile clasice raman inca o preferinta in randul noilor parinti. Desi pot fi putin mai constisitoare, merita sa le alegi daca iti doresti sa acorzi o nota personala botezului. Aceasta amprenta asupra zilei in care iti vei crestina copilulul este acordata prin prisma faptului ca invitatiile traditionale sunt imanate personal si avand in vedere acest pas, ele sunt oferite si printr-o invitatie verbala, astfel ca vor avea mai multa valoare in fata celor care le primesc.

De asemenea, invitatiile clasice respecta traditia botezului, fiind pastrate drept amintire de catre cei care vor fi cu sufletul alaturi de micutul tau in momentul in care primeste tainele sfintei biserici. Tot ele sunt cele sunt mai elegante si mai rafinate ( vezi colectia de invitatii in magazinul online Mandiva.ro), fiind printate pe hartie sub diferite nuanta si texte, modele si texturi. Chiar daca iti va ocupa mai mult timp sa le livrez personal celor pe care ii vrei alaturi in ziua botezului, invitatiile traditionale sunt cele care vor da o nota de importanta evenimentului si, mai mult decat atat, vor avea un impact mult mai mare asupra deciziei pe care o vor realiza invitatii.

Despre invitatiile electronice pe care le poti utiliza in cadrul botezului trebuie spus faptul ca ele si-au facut de curand aparitia, insa modul in care sunt prezentate este adesea ineficient pentru a avea un impact major asupra celor pe care ii pofestesti la botez. Desi poti economisi timp in ceea ce priveste trimiterea lor, acest tip de invitatii nu vor acorda o nota de eleganta si rafinament botezului, intrucat este ca si cum ai trimite un simplu mail de afaceri, iar botezul celui mic nu este un business. Nefiind imanate personal, caracterul de personalitate al evenimentul va fi inexistent si in plus, trebuie sa iei in considerare faptul ca multi dintre invitati poate nu au acces la un computer si nu stiu sa foloseasca tehnologia moderna ( mai ales daca sunt persoane trecute de varsta de peste 60 de ani).

Ei bine, acestea fiind spuse, tu ce tip de invitatii vei alege pentru botezul micutului tau? Alegerea iti apartine!

Leave a Reply