Incarca-ti cartela online

De ce ai face asa ceva? Simplu, pentru ca te-ai saturat sa stai la coada, sa pierzi vremea si sa consumi benzina prin oras aiurea incercand sa iti bagi minutele inapoi pe cartela. Telefonia mobila oricum se va duce de rapa insa pana atunci esti legat de aceasta tehnologie. O tehnologie facuta de unii intr-un fel smecheresc pentru a stimula consumul.

Ti se dau in chirie niste minute in fiecare luna… daca apuci sa le consumi bine, daca nu la sfarsit de luna iti sunt luat cu japca inapoi… valabile 30 de zile numai. Eu recent mi-am facut un abonament la Digi pentru  a termina cu vanzoleala asta generata de alergatul dupa minute luna de luna.

Pentru cei care inca mai indura astfel de atrocitati pot sa isi faca suferinta mai usoara si sa isi incarce cartela orange online. Coduri de reincarcare cosmote de asemenea pot gasi pe re-incarcare.ro. Si pentru vodafone reincarcare cartela exista solutie.  O data cu evolutia internetului s-au cam dus vremurile de stat la coada. Stiu ca foarte multa lume prefera metoda clasica de stat la coada pentru un amarat de cod insa trebuie sa acceptam schimbarea si sa incercam sa acceptam solutiile viitorului chiar daca uneori nu ni se par atat de bune.

Suntem datori sa incercam macar. Oricum cartela mi se pare o pacaleala mult mai mica decat abonamentul. Deci abonamnetul la oricare dintre cei trei furnizori de telefonie mobila… Hristoase… nu iti ofera nici macar 50% din ce iti ofera cartela si nu inteleg de ce. Ma depaseste chestia asta.

Adica la cartela dai 3000 de minute in retea iar la abomanent de doua ori mai scump dat 1500 doar. La cartela cu 5 euro ii dai 150 de minute nationale iar la abonament de 10 euro iti da 100 sau 125 doar. Poate ca asta e un unul din motivele pentru care nu mi-as face niciodata abonament la Orange, Vodafone sau Cosmote… la Cosmote am avut si cand l-am terminat am dat o petrecere de pomina cu fanfara si toate cele.

Leave a Reply