Incep sa apara cozile la spalatoriile auto

De Paste, romanul trebuie sa fie curat atat la suflet, cat si in casa. Saptamana aceasta a inceput smotrul. Covoarele se spala, geamurile se spala, totul se aranjeaza si astfel, putem primi Sfintele Pasti asa cum trebuie, curati si la trup, si la suflet, si in locul in care ne ducem traiul.

E musai ca si masina sa fie curata, insa problema este ca cei care doresc sa apuce sa le spele, trebuie sa le duca de pe-acum la spalat, caci incep sa se stranga cozi. Ma uit la spalatoria de langa mine si observ faptul ca volumul de munca incepe sa creasca.

Cu cat va creste volumul de munca, cu atat vor creste si volumul de palme dat de spalatori pentru a face fata asaltului de clienti. Deh, o data e Pastele si trebuie sa ne prinda cu masina curata, nu? Asa e traditia. Sunt foarte multe masini de cand cu preturile mici la troace, asa ca, cu mic cu mare incep sa se inghesuie sa spele masinile.

Nu cred ca exista in Severin o spalatorie auto care sa spele intr-adevar bine masinile. Peste tot pe unde te duci, spalatorii se uita numai dupa ciubuc. Daca nu le dai, data viitoare ti-o lasa plina de zoaie de esti nevoit sa mai speli odata geamurile atunci cand te duci acasa. Asa cred ca stau lucrurile oriunde te duci, nu numai la noi. Asa stau lucrurile in general in Romania. Toti se duc la munca doar ca sa le iasa si lor ceva, de parca nu ar avea salariu. E drept, nimeni nu poate sa traiasca din salariu pentru ca este foarte mic, insa acuma sa te apuci sa iti bati joc de afacerea celui care iti plateste salariul, iar nu e ok. Trebuie sa fie intelegere intre oameni ca sa existe interes, alfel, e in zadar.

Leave a Reply