Am început să am o problemă cu motocicliștii

Am început să am o problemă cu motocicliștii pentru că foarte mulți dintre ei sunt nesimțiți. Nu am avut niciodată o problemă cu ei până în ultimii ani când probabil, permisul de conducere a devenit o formalitate. În România, orice puțoi de 16 ani, făcut la labă de către părinți boschetari dar cu bani, poate să conducă o pârțâitoare de 125 cmc.

Da, puțoii care pozează în pizde pe Facebook la 16 ani și se cred buricul pământului când de fapt ei nu sunt decât căcatul din cur, ajung să fie șoferi pe stradă de la 16 ani. Aroganții pe nedrept, pișații în ploaie, analfabeții și agramații devin motocicliști, cu care eu unul încep să am o problemă.

Cel mai rău mă enervează două categorii de motocicliști și evident ambele au de-a face cu inconștiența, cu nesimțirea și cu stupizenia. Prima categorie se leagă de cei care ambalează pârțâitoarea când trec pe lângă femei. E un gest de mare macho asemănător claxonului dat din mașină. Oare ce or avea în minte idioții care fac chestia asta? Au impresia că acele dudui or să se închine la ei ca la Dumnezeu? Sau ce ar trebui să se întâmple?

A doua categorie care mă enervează este reprezentată de motocicliștii care nu respectă regulile de circulație dar sar la gâtul celor din trafic în cazul în care există pericolul producerii unui incident rutier. Am să vă dau un exemplu: idiotul vine cu pârțâitoarea lui cu 120 de kilometri la oră în oraș, pe o stradă pe care se circulă de obicei cu 40 la oră. Dacă cineva se bagă din lateral nu are cum să vadă un idiot cu motor care vine cu 120 la oră și evident apar frânele și manevrele periculoase de evitare.

De absolut fiecare dată când se întâmplă așa ceva, motocicliștii sunt cei cu gura mare. Deci după ce că ei încalcă toate regulile de circulație, tot ei sunt cei care vociferează. Ei vin tare cu 120 și te înjură că vezi doamne, te bagi pe șosea de pe lateral. Păi sunt sau nu idioți?

Leave a Reply